Fysioterapiaa

Uusi harjoituskausi kohti kautta 2021 on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja hommaan on päästy hyvin kiinni myös punttisalin puolella.

Fysios fysioterapeuttini Kosti Mäyrä suunnittelee voimaharjoitukset ja Kostin vastaanotolla tsekataan, että liikkeet tehdään oikein. Tähän aikaan vuodesta keskitytään pääasiassa perusvoiman hankkimiseen ja etsitään sellaiset liikkeet, jotka tukevat juoksuharjoittelua joka on kuitenkin näyttelee pääroolia myös näinä pimeinä marraskuun päiviniä.

Voimaharjoittelun ohjelmoinnin lisäksi Kosti huolehtii normaalista ja säännöllisestä fysioterapiasta, jossa pyritään ennaltaehkäisemään vaivoja pitämällä kroppa tasapainossa ja vastaanottavaisena kovaan harjoitteluun. Tänäkin syksynä on ehditty jo tarkistaa nilkkojen oikeat liikeradat sekä katsottu jumppaliikkeitä ja sopivia venytyksiä.

Kosti pitää vastaanottoa on Fysioksen Finlaysonin toimipisteellä Tampereen ytimessä sekä Valkeakosken Fysioksella. Lisätietoja ja naurettavan helpon ajanvarauksen löydät täältä: https://www.fysios.fi/henkilokunta/kosti-mayra

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: